Akvarell

Akvarellkurs på Malta. Akvarellkurs utomlands har på senaste tiden blivit alltmer populärt. Kombinera semester med en rolig och givande kurs är ett bra sätt att koppla av. Vår akvarellkurs är en nybörjarkurs men om du har målat mycket tidigare ger vi förstås även dig utmaningar och tips. Framför allt är det att man målar tillsammans och lär av varandra.

Kursen leds av en utbildad handledare. Med få deltagare per kurs, ges det många tillfällen till individuell handledning. För den som inte har eget material eller behöver komplettera finns en butik med konstnärsmaterial i kvarteret.

Om du har frågor om kurs eller material,
kontakta oss gärna i förväg.

Lär dig måla akvarell

Vi börjar kursen med att gå till konstbutiken i närheten för att komplettera er utrustning. Sedan är vi redo att ge oss ut. Att måla akvarell infattar många olika tekniker där det sätts stora krav på noggrannhet jämfört med t.ex. oljemålning. Genom att gå en akvarellkurs får du insikt, kunskaper och färdigheter i att måla akvarell med detaljrikedom. Vi tittar på olika kompositioner, hur man får sakerna rätt på papperet. Vad är det som gör en bra komposition?

14590376_655145631311489_6066886198236708763_n

Allt detta bland spännande miljöer på Malta.

 

Fyradagarskurs: 12 timmar.

Tisdag och torsdagar  mellan 13.00 -16.00

Pris €85

Alla kan delta, oberoende av tidigare erfarenheter. Upplägget på kursen är sådant att oavsett kunskapsnivå, ska alla deltagare få ut så mycket lärdom och inspiration som möjligt. Målet är att deltagarna ska känna sig inspirerade och motiverade att gå vidare i sitt måleri. Det jag hoppas med kursen är att alla skall fortsätta måla när de kommer hem, då har jag lyckats. Jag visar på hur man skissar på bästa möjliga sätt. Vi börjar med en färg och tittar på hur den fungerar. Färgcirkeln, ljus, skuggor och kontraster. Vi går igenom alla steg i akvarellteknik och provar att måla olika miljöer och detaljer.

Samling på Guesthouse Blå Dörren.

Anmäl dig här  

Comments are closed.